Ads 468x60px

marți, 20 noiembrie 2012

WWW.RARE-SEEDS.RO

http://www.rare-seeds.ro este un magazin de seminte online.
noi oferim seminte din toata lume spre vanzare. detinem poate unul din cel mai mare sortiment de seminte exotice din romania. daca dvs aveti nevoie de seminte pe care nu gasiti la noi pe site va rugam sa ne scrieti un email si noi vom encerca sa procuram semintele dorite de dvs.
noi dorim sa facem cunoscut multe feluri de plante noi in romania, maiales pentru romania dispune de forte mult teren neutilizat si se pot produce in romania mult mai multe legume si fructe sau plante medicinale decat oriunde in comunitatea europeana.
dar avem in sortimentul nostru si multe plante exotice pentru tinut in casa astfel dvs chiar si in perioda de iarna nu trebuie sa renuntati sa aveti plante frumoase.
preturile semintelor pe site sunt de regula pentru 10 semine sau pachete mai mici de seminte ca cumparatori nu fie nevoit sa cheltue forte multi bani doar pentru o encercare sau pentru un hobbiul.
pentru agricultori sau legumicultori profesionist oferim la cumparare de cantitati mai mari de seminte reduceri substantiale de pret. uni feluri de seminte vindem chiar si la pretul de 1kg forte avantajos.
livrarea semintelor se face forte repede prin serviciul de cuierat.
astfel puteti avea semintele in maxim 48 de ore din momentul lansarii comenzi.
fiecare cumparator primeste un cadou la prima cumparare din magazinul nostru. 




 

Totalul afișărilor de pagină